Avocații Societății

Hotca, Neagu, Sitaru & Asociații SPARL

20+ Experiență


Mihai HOTCA

Coordonatorul societății

Blog personal

www.mihaihotca.ro

www.htcp.eu

Read More

Cristina Elena HOTCA

Avocat Asociat

Cristina Elena HOTCA are competențe, inter alia, în: asigurări; societăți; relații de muncă; dreptul familiei; contencios administrativ și fiscal; drept civil.

Read More

Norel NEAGU

Avocat Asociat

Norel NEAGU este coordonator al departamentului de Drept Penal la HOTCA, NEAGU, SITARU & ASOCIAȚII, fiind specializat în domeniul dreptului penal, dreptului penal al afacerilor și cooperării judiciare internaționale în materie penală.

Read More


Alexandru SITARU

Avocat Asociat

Alexandru SITARU a gestionat cazuri complexe de evaziune fiscală, spălarea banilor și corupţie, a acordat consultanță și asistență juridică unor companii importante din domeniul producţiei de mobilier, vânzărilor auto, distribuției de medicamente, dispozitivelor medicale, construcţiilor, industriei de gaze, agriculturii s.a.

Read More

Valentin RADU

Avocat Colaborator

Valentin RADU este specializat, în principal, în domeniul dreptului penal și dreptului penal al afacerilor. Deține diplomă de master și este doctor în Drept penal din anul 2007.

Read More

Mihai ENE

Avocat Colaborator

Mihai ENE este colaborator al Departamentului de drept penal al HOTCA, NEAGU, SITARU & Asociații având o experiență de peste 20 de ani în avocatură, fiind specializat în domeniul dreptului penal și dreptului penal al afacerilor. De-a lungul activității sale profesionale, Mihai a acordat asistență juridică și a reprezentat diferiți clienți în cauze complexe privind investigarea infracțiunilor de corupție, de evaziune fiscală și spălare a banilor. De asemenea, acesta s-a ocupat de cauze privind fraude financiare, fraude cu fonduri europene și fraude informatice. Printre spețele gestionate se numără cazuri de malpraxis și accidente de muncă.

Read MoreMirela GORUNESCU

Avocat Colaborator

Mirela GORUNESCU este colaborator al departamentului de Drept Penal al HOTCA, NEAGU, SITARU & ASOCIAȚII , fiind specializată în domeniul dreptului penal, dreptului penal al afacerilor și dreptului penal al mediului. Deține diplomă de master în Științe penale, este conferențiar universitar și doctor în Drept penal.

Read More

Alexandru GICA

Avocat Colaborator

Alexandru GICĂ are o experiență de peste 14 ani în avocatura de drept penal dobândită în urma reprezentării și asistării clienților români și străini – persoane fizice, societăți de mărime mică și medie și clienți corporativi – în toate fazele procesului penal, dar și în materia consultanței penale.

Read More

Diana NEGRU

Avocat Colaborator

Diana NEGRU, licențiată în Drept, a manifestat un interes constant în aprofundarea cunoștințelor specifice domeniului juridic, în acest sens participând la numeroase conferințe și dezbateri având ca teme Dreptul Penal al Afacerilor, Dreptul Penal – Ultima Ratio ș.a.

Read MoreMarius TITE

Avocat Colaborator

Marius TITE, membru al Baroului București, a gestionat cauze în materia dreptului penal, civil și administrativ, asigurând asistența și reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, organelor de urmările penală, altor autorități publice, în tranzacții ș.a.
Înainte de a deveni colaborator al HOTCA, NEAGU, SITARU & ASOCIAȚII Marius TITE a efectuat un stagiu de practică de specialitate în cadrul societății noastre, dobândind cunoștințe juridice temeinice în redactarea de acte juridice.
Totodată, pentru menținerea unui standard profesional ridicat, a participat la numeroase manifestări științifice(conferințe, dezbateri ș.a.), vizând în principal domeniul dreptului penal.

Read More

Alexandru PÎRVAN

Avocat Colaborator

Alexandru Pîrvan, licențiat în drept, membru al Baroului București, oferă asistență juridică și reprezintă clienții în fața organelor judiciare sau altor autorități publice, atât în faza de urmărire penală cât și a instanțelor de judecată, în probleme de drept penal. De-a lungul carierei sale Alexandru a gestionat și cauze din sfera dreptului comercial, civil și administrativ.”

Read More

Adrian BUBATU

Avocat Colaborator

Adrian-Andrei BUBATU a gestionat cauze în sfera dreptului privat, asigurând asistență și reprezentare unor companii în materie comercială, legea societăților și în domenii precum cel farmaceutic, al serviciilor medicale, construcțiilor, vânzărilor auto. În materie penală, a participat la numeroase audieri desfășurate în fața organelor de urmărire penală. În vederea dobândirii unui nivel de pregătire juridică ridicat, a participat la mai multe conferințe și dezbateri de interes, atât în materia dreptului civil, cât și a dreptului penal.

Read MoreIuliana TÂRZIU

Office Manager

Read More