2865

Obiectivul site-ului este acela de a transmite informaţii actualizate şi exacte despre activitățile desfășurate de Hotca, Neagu, Sitaru și Asociații SPRL pe piața serviciilor juridice din România.

De aceea, societatea noastră se străduie ca informațiile publicate pe acest site web să nu conțină erori, însă nu își asumă nicio răspundere pentru acuratețe sau conținut.

Pentru a atinge acest deziderat, vă asigurăm că vom depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi vom lua măsuri pentru remedierea eventualelor erori descoperite. Având în vedere aceste aspecte, vizitatorii care se bazează pe aceste informații o fac pe propriul risc.

În același sens, societatea noastră nu va acorda nicio garanţie referitoare la evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului, existența pe site a unor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Prin urmare, pierderea sau deteriorarea datelor dumneavoastră ori a sistemului dumneavoastră de date, care ar putea apărea în timpul utilizării materialului de pe site-ul hnsa.ro, nu poate fi imputată societății noastre.

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail vom utiliza doar datele dumneavoastră personale obținute din solicitare fie pentru a răspunde la interogare, fie pentru a îmbunătăți site-ul.

Eventualele informații oferite vor fi păstrate doar câtă vreme va fi nevoie de acestea, urmând ca apoi să fie șterse.

Vă informăm că acest site colectează informații despre terminalul dumneavoastră, inclusiv adresa dumneavoastră IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului, analiza traficului și pentru a genera rapoarte. Acestea sunt date statistice despre acțiunile și modelele de navigare ale utilizatorilor noștri și nu identifică nicio persoană.

Site-ul poate conține știri, articole și alte materiale care se pot referi la activitățile publicistice desfășurate de echipa Hotca, Neagu, Sitaru și Asociații, conferințe, emisiuni sau alte evenimente. Astfel, prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Hotca, Neagu, Sitaru și Asociații SPRL utile în legătură cu conţinutul site-ului său. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Cookie-urile plasate de acest site web sunt pentru Google Analytics, un instrument de analiză web care ajută proprietarii de site-uri web să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul lor web. Google Analytics plasează cookie-uri pentru a urmări interacțiunile vizitatorilor, astfel încât să știm cum utilizatorii folosesc site-ul nostru web. Putem folosi informațiile pentru a compila rapoarte și pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim site-ul.

 

Termenii și condiţiile de utilizare ale acestui site sunt acceptate de dumneavoastră prin simplul fapt al accesării sale.

Dacă una dintre prevederile incluse în secțiunea termeni și condiții se dovedește a fi nulă sau invalidă, toate celelalte rămân valabile, pe cât posibil.

Site-ul și materialele înglobate de acesta sunt supuse protecției drepturilor de autor.